Legendární výlet Benedikta XVI. tentokráté do České republiky

Papež není z perníku!

23. 9. 2009 21:06
Rubrika: články | Štítky: z jedné vlny

Chcete mít originální památku na papeže? Něco přivézt rodičům či sami sobě? Rádi byste pomohli signálům?

Anebo máte jen hlad? Nebo jen chuť na něco malého? ;-) Či máte strach, že už toho na vás bude moc a budete potřebovat rychlý přísun energie? Zkuste to skloubit! ;-)

V Brně i ve Staré Boleslavi budou mít svůj stánek samozřejmě i signály.cz. A budeme moc rádi, když nás navštívíš! Můžeš tu posedět, zeptat se na to, co tě zajímá, nechat se autorizovat, stát se členem občanského sdružení, koupit si úplně nový model trička či hrnek (koupí přispěješ na signály.cz), nebo... nebo jednu novinku - originální signální papežský perníček, ze speciální limitované edice ;-)

Jeden kousek koupíš za kulatých 20 korun českých. Perník je ve tvaru signálské bubliny, potisk je ve vatikánskách barvách a je na něm napsáno "Papež v ČR". Nikde jinde už v prodeji nebudou! ;-)

 

Koupí perníčku můžeš pořídit nejen pěkný dárek někomu, ale i přispěješ na signály.cz.

Na signálském stánku si ale můžeš koupit nejen perník, k dostání tu bude i nová speciální edice triček. Je na nich nový motiv se signálními smajlíky. Cena za jedno tričko je 250 korun (pro členy o. s. za 200 KČ). A samozřejmě si za 90 korun (pro členy o. s. za 60 kč) můžeš koupit i signální hrnek.

A aby toho nebylo málo... Se signály.cz si budeš moci i zasoutěžit. Odpovědí na otázku "Jakou očekáváš změnu ve svém životě v důsledku návštěvy papeže v ČR?", kterou napíšeš na speciální lístečky a dáš na určené místo, se dostaneš do slosování o lákavé ceny ;-) Kdo se ale chce zúčastnit soutěže, musí připsat i svůj nick na signály.cz. Více info bude na místě ;-) Místo, kde budete moci psát odpovědi, budou kromě stanu signály.cz i přímo v sektorech mládeže.

Těšíme se na vás!

 

 

Zobrazeno 4061×

Komentáře

Tofl

Pokud budu mít možnost (budu jeden z pořadatelů) a signální stánek bude ve Staré Boleslavi ještě během odpoledne, tak bych se zastavil na kus řeči a perníček :-)

bozoe

Bezva, a kde najdu nove modely signalskych trikotu ? :)))

vojtec

Perníčky jsou moc chutné:-)<br />
Trička se budeme snažit nafotit, jak to bude možné. <br />
Do stanu se určitě stavte, už kvůli soutěži o spoustu zajímavých cen:-)

Albrecht

Supr kšeft, že?<br />
Jen tak dál.

solipso

Myslím, že financování z vlastní činnosti je pro obchodní model komunitního webu správným a logickým krokem. Jednou z vás třeba budou boháči a je to tak správné. Platy pastoračních asistentů pak budou moct dostat ti, kdo asistují při pastoraci.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona