Legendární výlet Benedikta XVI. tentokráté do České republiky

Studio Benedikt na TV NOE

26. 9. 2009 15:28
Rubrika: aktuality

Televize Noe přináší divákům nevšední zážitky z apoštolské cesty Svatého otce po České republice. V sedmi vstupech Studia Benedikt vám představíme celou cestu papeže Benedikta XVI.

V sobotu odpoledne se v 17.00 ohlásí přímým vstupem Studia Benedikt ze Setkání s představiteli politického a společenského života, dále bude následovat Modlitba nešpor s kněžími, řeholníky, bohoslovci a zástupci církevních hnutí, Studio Benedikt pak bude pokračovat přímým přenosem Koncertu naděje z Brněnského letiště v Tuřanech, kde vystoupí kapela Svítání, Peter Milenky band a Arka Noego.

V neděli 27. září dopoledne se třetím vstupem Studio Benedikt ohlásí již v 7.00, kde se podíváme na předprogram na Tuřanské letiště, kde bude probíhat duchovní pásmo se zpěvem a modlitbami Komunity Emmanuel, promítneme si film od Jiřího Stracha. Pak bude následovat vystoupení Hradišťanu a Kantilény Brno a budeme se společně připravovat na přistání papeže Benedikta XVI. na letišti v Brně. Od 10.00 bude na programu společná mše svatá a následně polední modlitba Anděl Páně. Program v Brně bude pokračovat i po odletu Svatého otce zpět do Prahy. Můžete se těšit na hudební pásmo Posádkové hudby s Kyjovánku. Z Brna se také ohlásí zpravodajové.

V neděli odpoledne se Studio Benedikt s moderátory Marcelem Puvákem a Stanislavou Vidumskou přihlásí opět v 17.00 a v něm budete mít možnost shlédnout Setkání s představiteli Ekumenické rady církví v České republice z Arcibiskupského paláce v Praze a Setkání s akademickou radou obcí z Vladislavského sálu na Pražském hradě. V neděli se naposledy Studio Benedikt přihlásí ve 20.00 přímým přenosem Večeru mladých z Boleslavského náměstí. V programu se představí kapela Credenc, budete mít možnost si vyslechnout přednášky a svědectví a podívat se na divadelní představení Klopýtání.

Poslední den návštěvy Svatého otce v České republice, tedy v pondělí 28. září dopoledne se Studio Benedikt přihlásí v 6.00 promítáním filmu Cestou čtvrtého krále, následovat bude předprogram z Proboštské louky ve Staré Boleslavi. Následovat bude přímý přenos příjezdu papeže na louku a v 9.45 bude Svatý otec sloužit mši svatá u příležitosti Národní svatováclavské pouti.

V pondělí odpoledne se Studio Benedikt naposledy přihlásí v 17.00, kde bude sledovat Rozloučení s Apoštolskou nunciaturou, Závěrečný ceremoniál z ruzyňského letiště a následně v 17.45 odlet papeže Benedikta XVI. zpět do Říma.

ZDROJ: TV NOE

Pravidelné zpravodajství můžete také sledovat na aktualne.cz.

 

Zobrazeno 1497×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona