Legendární výlet Benedikta XVI. tentokráté do České republiky

Vyhraj lístek do VIP sektoru! (1. kolo)

1. 9. 2009 0:00
Rubrika: aktuality | Štítky: z jedné vlny

Chceš mít papeže skoro na dosah? Pojď soutěžit o lístky do V. I. P. sektoru a knihy o Benediktu XVI. na setkání papeže s mládeží a ministranty ve Staré Boleslavi!


 

Téma papežovy návštěvy naší země jsou tři cnosti : VÍRA, NADĚJE a LÁSKA. A právě s nimi je soutěž o lístky a knihy spjatá ;)

 

Podmínky soutěže Podmínky soutěže Podmínky soutěže Podmínky soutěže Podmínky soutěže

Soutěž proběhne ve třech kolech. Na začátku každého kola bude zde na blogu zveřejněno deset citátů, a to nejdříve na téma VÍRA, nasledně na téma NADĚJE, a jako poslední na téma LÁSKA.

Princip zapojení do soutěže je jednoduchý - přečteš si všech deset citátů a pomocí dotazníku, na který najdeš odkaz hned za zveřejněnými citáty, vybereš ten citát, který Tě z dané nabídky nejvíce osloví, nejvíce se Ti líbí.

Abys mohl být zařazen do soutěže (a abychom Tě mohli kontaktovat v případě výhry) musíš v dotazníku vyplnit  svůj nick na signály.cz, nejsi-li autorizovaný uživatel, tak i své jméno a přijmení.

Každá osoba může v každém kole soutěže použít právě jeden svůj nick a vyplnit právě jeden dotazník.

Z nejčastějších odpovědí se bude po skončení každého kola losovat. Vylosovaný pak získá vstupenku do VIP sektoru a knihu o Benediktu XVI a na konci soutěže budou zveřejněny tři "vítězné" citáty.

Pokud vyhraješ v nějakém kole, nebudeš slosován v kole dalším.

Celá soutěž probíhá od 1. 9. 2009 do 16. 9. 2009. První kolo trvá začíná 1. 9. 2009 a končí 6. 9. 2009.

 

Vstupenka do VIP sektoru zadarmo? No neber to ;-)

 

Citáty 1. kolo VÍRA Citáty 1. kolo VÍRA Citáty 1. kolo VÍRA Citáty 1. kolo VÍRA Citáty 1. kolo VÍRA

1) Kdo se nevykazuje skutky, ale věří v toho, který dává spravedlnost bezbožnému, tomu se jeho víra počítá za spravedlnost. (Římanům  4,5)

2) Dokud nepřišla víra, byli jsme zajatci, které zákon střežil pro chvíli, kdy víra měla být zjevena. (Galatským  3,23)

3) V Kristu Ježíši nezáleží na tom, je-li někdo obřezán či ne; rozhodující je víra, která se uplatňuje láskou. (Galatským  5,6)

4) Stejně tak i víra, není-li spojena se skutky, je sama o sobě mrtvá. (List Jakubův  2,17)

5) Jako je tělo bez ducha mrtvé, tak je mrtvá i víra bez skutků. (List Jakubův  2,26)

6) Amen, pravím vám: Kdo řekne této hoře: "Zdvihni se a vrhni do moře!", a nebude ve svém srdci pochybovat, ale věřit, že se stane, co říká, bude to mít. (Mk 11,23)

7) Kdo věří, není nikdy sám. (Benedikt XVI.)

8) Věří nikoliv, kdo chce, ale ten, kdo může, neboť víra je dar života, milost boží. (Miguel de Unamuno y Jugo)

9) S nejhlubším tajemstvím křesťanské víry je to jako se sluncem: nemůžeš se na ně dívat, ale v jeho světle vidíš všechno ostatní.  (Gilbert Keith Chesterton)

10) Věřit znamená dávat svůj život v sázku a skočit do prázdna, i když se přitom nikdy nezbavíte bolestného podezření, že místo v měkké náruči přistanete na tvrdé skále.  (Bruno Forte)

Jaký citát Tě nejvíce zaujal? Který Tě nejvíce oslovil? Který Ti přijde nejvíc pasující na Tvůj život? Vyber jeden a hlasuj pro něj PŘÍMO TADY!

 

A zkus...

Zkus nebrat tuto soutěž "jen" jako soutěž, ale zkus ji vzít i jakousi duchovní přípravu na setkání. Zkus se nad těmi citáty skutečně zamyslet... A třeba si ten svůj někam i napsat, kde ho budeš mít na očích (na noční stůl, poznámkového bloku, jako status na signálech ... ;-) )

Zobrazeno 4867×

Komentáře

ObiSkyWalker

Líbí se mi nejvíce 6., ale soutěžit se mi nechce :-)

Camel1987

To jo to mě taky napadlo, co bych asi tak měl dělat s jednou vstupenkou do VIP... když by jich bylo 10, tak to by bylo jasné. Kdyby dvě tak bych i tak dost rozvažoval, jestli máme jít ve dvou a ostatní nechat na místě... no snad nevyhraju, abych volby nemusel litovat :-)... ale zahlasoval jsem si to zas jo, protože mě jeden naprosto uchvátil.

Bjetushka

10...pravdivé a hluboké..

majkiii

Oprava: z nejčastějších ... :)

alveryon

tak správný je ten od Benedikta XVI:-D tto je přece jasné:-D i proto Chesterton a 9:-D

Tofl

Moc krásné citáty a jsem poctěn, že mohu být mezi prvními, kdo hlasovali . . .<br />
<br />
Jen mě zarazilo, že se bude losovat ze "správných" odpovědí. Je to vůbec uskutečnitelné ? Protože nemůže být správná odpověď, když není žádná otázka . . .

vladka50

Hlasuji pro tento citát:<br />
<br />
8) Věří nikoliv, kdo chce, ale ten, kdo může, neboť víra je dar života, milost boží. (Miguel de Unamuno y Jugo)<br />
<br />
Děkuji.

ViZ

já bych tipoval jiný (10) ale chci se zeptat, hlasovalas na odkazu nebo jen tady? ... měla bys hlasovat na odkazu, jinak ti to nebude moc platné...

Cinik

@Majkii: Pak mi ale uchází smysl celé soutěže. To tu soutěžíme o odhad, který výrok je nejoblíbenější?

Jessie

nejvic se mi líbí citát 10

Dominik Mach

makabrozni-spelunka: v tom že bys byla radši s přáteli než ve VIP je super. Já taky bych byl s nimi a už sme sa na toto téma s pár lidma bavili. Ale může to bejt třebas taky pěknej dárek pro nějakého kamaráda(ku).

ViZ

nikolivěk, soutěží se tu o lístek do VIP prostoru...

Cinik

@ViZ: Otče, co máte dnes za den? 1. duben už dávno byl...

LiduškaŠ

Já musím trochu souhlasit s Cinikem. Abych zvýšila své šance na výhru, snažila bych se vybrat citát, který budu odhadovat za všeobecně nejoblíbenější a ne ten, který je pro mě nějak osobní. Víc by mi v tomto případě šlo o ten lístek než o mé nejpravdivější hlasování. :-) Pokud chcete získat pravdivý obraz o tom, co je oslovující, nestálo by za to ještě jednou pravidla trochu změnit?

Cinik

Jinak, abych byl upřímný, poté, co zde otect ViZ tak nenápadně instruoval hlasující (ať už s úmyslem a¨nebo bez něj), pomalu lituji, že jsem se tu vůbec angažoval, ať už hlasem, nebo poznámkami.

Tofl

Jsem pro všechny citáty, protože každý je zajímavý a sděluje něco jiného.<br />
Když jsem hlasoval, tak jsem dal hlas citátu, který mě nejvíce oslovil a který je pro mě aktuální. <br />
Byl to citát číslo . . . (zveřejním zde až po skončení prvního kola)<br />
<br />
PS: lidi, nepopichujte se a berte soutěž jako přípravu na návštěvu sv. Otce.

David Augustýnek

5<br />
<br />
Cinik: :( jsi asi hodně smutný a sám

ViZ

2Cinik: já jsem instruoval hlasující? chachá ... dnes je mým favoritem 6. <br />
a propos - nehlasoval jsem...

Dominik Mach

myslím si že každý se na to nebude dívat to co by mohlo dát nejvíce lidí ale minimálně 50% hlasujících bude hlasovat opravdu to číslo které se mu nejvíce líbí. Já jsem taky třebas hlasoval o ten co se mi líbí a neuvažoval jsem o tom co se nejvíc může líbit ostatním. A aby to bylo ještě dokonalejší tak když zde nebudete podávat to co se nejvíce líbí a to co jste hlasovali bude to složitější, neboť pokud to zde budete opsát automaticky hlasující dá to co tu vydí nejčastěji napsané

makabrozni-spelunka

me se libi trojka a osmicka. hlasovat nebudu. co bych mela z toho, kdyz bych se nahodou ocitla ve vip sektoru bez svejch kamaradu?<br />
a ciniku, nebud tak hnidopisnej a hyperkorektni...

agnese

čtvrtý citát

Tofl

Jak jsem slíbil tak i plním ;-)<br />
První kolo máme za sebou a já hlasoval pro citát č. 7<br />
Bylo to sice těžké rozhodování, ale pro svoji jednoduchost, pravdivost a především aktuálnost, jsem hlasoval pro tento citát . . .

Zobrazit 22 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona